Talantul în negoț 2015 (2)

Faza regională

Faza regională s-a desfășurat în Biserica Penticostală nr. 1, din Brașov unde au participat copii din toată Comunitatea Regională Brașov.

Prin harul lui Dumnezeu, toți cei șapte copii care s-au calificat la faza regională au arătat că s-au străduit să învețe. Examenul a fost însă mai greu și au fost mulți copii silitori (și nu doar copii), așa că doar patru dintre copiii bisericii s-au calificat la faza națională.

Faza națională
Anul acesta orașul Hunedoara a fost gazda la nivel național a Talantului în Negoț pentru copii. Rodul muncii copiilor și al părinților s-a concretizat în punctaje mari (doi copii au avut câte 100 de puncte și doi nu au fost departe).

Dăm slavă Domnului pentru harul care ni l-a dat și ne rugăm Lui ca sămânța Cuvântului, semănată cu atâta trudă, să aducă rod însutit.

Faza internațională
Faza internațională a concursului biblic pentru copii, Talantul în Negoț s-a desfășurat anul acesta la Oradea. S-a prezentat doar unul dintre cei doi copii calificați, care ne-a făcut o mare bucurie, obținând 100 de puncte. Domnul să binecuvânteze pe toți cei care au trudit în această lucrare!